Vodoinstalater Beograd

 

Vodinstalater Beograd

 

Vodoinstalaterski servis MAK je specijalizovan za zamenu i montažu svih tipova bojlera, zamenu ventila, ek ventila, demontažu i montažu sanitarija, sudopera, montažu mašina za pranje sudova, brze vodoinstalaterske servise, popravku svih vrsta bojlera, prepravku vode i kanalizacije, odgušenja svih vrsta, hitne intervencije, montažu ormarića za kupatilo i sitne kupatilske galanterije.

 

Usluge pružamo na teritoriji Beograda i bližoj okolini, u svako doba, svim danima.

 

 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

 

Slabo oticanje vode iz sudopere , lavaboa,kade ili tuš kabine ,neprijatni mirisi iz podne rešetke , slabo oticanje vode iz WC šolje , čudni zvuci I pojava mehurića iz odvoda lavaboa,sudopere ili WC šolje mogu da budu prvi znaci zapušenja kanalizacionih cevi.Kada se jave ovakvi problemi znači da zapušenje cevi može samo da se pogorša , tj da dođe do potpunog zastoja u oticanju vode pa cak I do vraćanja fekalija iz cevi u vase kupatilo ili kuhinju.

Naš vodoinstalaterski servis VODOINSTALATER BEOGRAD MAK poseduje sajle I mašine za odgušenje svih vrsta cevi bilo da su to kuhinjski odvodi,odvodi od lavaboa ,kade ili je u pitanju WC šolja .Bez obzira da li se radi o vertikali ili horizontali u zgradi ili u kući mi smo tu da rešimo vaš problem.

Naš tim vodoinstalatera poseduje dugogodišnje iskustvo kada su u pitanju odgušenja kanalizacionih  cevi .Vaše je samo da nas pozovete , a naši vodoinstalateri ce vaš problem vrlo brzo I efikasno rešiti.

Neki ljudi nemarno u odvode sudopere ili wc šolje bacaju ostatke hrane i sipaju staru masnoću od kuvanja. Vremenom one se talože na stranama cevi i na kraju dolazi do suženja cevi ili potpunog zapušenja.

 

 

Servis popravka bojlera

 

Bojler služi za zagrevanje vode u domaćinstvu. Ako ne radi nema tople vode , a da ne pricamo o opasnosti ukoliko dođe do curenja vode I nastanka kratkog spoja. Naše vodoinstalaterske ekipe su prošle obuku za popravku kao I za montažu bojlera. Kada su u pitanju bojleri moze doci do kvarova sledećih delova:

  • pregorevanje grejača koji služi za zagrevanje vode u bojleru
  • termostat koji sluzi da se grejač isključi kada voda dostigne zadatu temperaturu
  • sigurnosni ventil koji sluzi da spreči toplu vodu da se vraća u u vodovodnu instalaciju kao I da onemogući stvaranje prevelikog pritiska u samom bojleru
  • kazan bojlera u kome se zagreva voda
  • kao I cevi koje povezuju bojler sa vodovodnom instalacijom , a koje vremenom postaju krte I sklone pucanju

Svi ovi delovi bojlera moraju raditi kako treba da bi bojler bio siguran za upotrebu I funkcionisao na najbolji način.

Mi smo servis sa dugogodišnjim iskustvom koji se bavi  popravkama ,odnosno servisiranjem bojlera kao I montažom novih bojlera.

 

 

Adaptacija - renoviranje kupatila

 

Sve ima svoj rok trajanja pa tako i vodovodne i kanalizacione cevi .Ove cevi posle dužeg niza godina upotrebe postaju krte i porozne i počinju da propuštaju vodu ili jednostavno počinju da se raspadaju .

Tada je vreme za njihovu promenu.Ako ste se odlučili za adaptaciju kupatila ili kuhinje naš servis je tu za vas.Radimo kompletnu zamenu vodovodne i kanalizacione instalacije ,veoma povoljno sa našim ili vašim materijalom.Pri adaptaciji postoji mogućnost promene rasporeda skoro svih sanitarnih delova .Imajući u vidu vase želje i potrebe mi ćemo predložiti najfunkcionalniji raspored vaših sanitarija.

Adaptacija je komplikovan posao koji treba da omogući da vase kupatilo ili kuhinja budu u nesmetanoj funkciji dugi niz godina nakon izvedenih radova.

Što se tiče cene ,naš vodoinstalaterski servis VODOINSTALATER BEOGRAD MAK, naparvice ponudu u zavisnosti od veličine kupatila ili kuhinje . Odmah po prijemu poziva naš vodoinstalater će vas posetiti I napraviti ponudu za izvođenje radova u vašem prostoru.

 

 

Tuš kabina curi

 

Ako vam se dešava da prilikom upotrebe tuš kade dolazi do pojave vode na podu oko kabine i kade vreme je da pozovete majstora. Kada ili kabina pušta vodu što je loše, jer će voda vrlo brzo naći put iz vašeg kupatila do do druge prostorije ili do komšije pored ili ispod vašeg stana. U tom slučaju su troškovi mnogo veći, te je bolje odmah kada primetite problem da ga sanirate.