Najpovoljniji Rentacar Beograd

 

 

Najpovoljniji Rentacar u Beogradu

 

Najjeftinije iznajmljivanje automobila u Beogradu

 

 

Agencija Zim rent a car Beograd  se  nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira 28, Stari Grad, nedaleko zološkog vrta i parka Kalemegdan. Osim klasičnih gradskih automobila, Opel Corsa, Škoda Fabia, VW Polo, Renault Clio, u ponudi imamo automobile sledećih kategorija: automatik, karavan, sedan, sedan limuzina, u kombinaciji sa benzinskim i dizel motorima, kao i ponudu putničkih kombija sa 8+1 mesta za putnike i vozača, koji se takođe iznajmljuju bez vozača, kao klasičan rent a car.

 

Opel Corsa – karakteristike ovog automobila su benzinski motor, 1.2 sa 70ks, (51kw), manuelni menjač sa 5 brzina ili automatik, benzinski motor 1.4 sa 90ks ( 66kw). Automobil je mali potrošač, zgodan za gradsku vožnju, sa prostorom za četiri odrasle osobe i 2-3 putne torbe.

 

Cena za ovaj model se kreće od 16.00€ -28.00€. Najpovoljnije je kada se iznajmi na duži period,ili mesec dana sa 3000Km uključenih, a moguće je iznajmiti ovaj automobil na dan, tada je cena 28.00€ sa 200Km uključenih u cenu. Depozit za Opel Corsu iznosi 300.00€ i moguće je deponovati / garantovati preko visa / master kreditne kartice, nije potrebno ostavljati gotovinu, iznajmljivanje bez keš depozita sa kreditnom karticom.

 

Opel Corsa automatik je najjeftiniji rent a car automobil u automatik kategoriji,veoma popularan mali gradski automobil sa automatskim menjačem,cene se kreću od 18.90 mesečno dо 35.00€ na jedan dan. Ovaj model preporučujemo kako za gradsku vožnji, tako i za put po Srbiji. Sve Corse automatik imaju AC klimu, radio cd, elektične podizače stakala. Navigacija Gps se dobija na upit i ne naplaćuje se dodatno. Bez dodatnih troškova.

 

Ren a car Škoda Fabija – odličan mali gradski automobil, naš “best seller”, benzinski motor 1.0 mpi, sa 75ks ( 55kw), 5 brzina, mali potrošač u gradu, lak za gradsku vožnju i parkiranje. Osim što je veoma zgodan za grad i vožnju po gradskim gužvama, Fabija je takođe dobar izbor za odlazak na obližnje lokalitete, Avalu, Novi Sad, Niš. Mesta u kolima ima za 4 odrasle osobe i 2-3 putne torbe. Depozit za Fabiju iznosi 36.000 rsd, odnosno 300.00€. Depozit se ostavlja preko autorizacije kreditne kartice i nije potreban keš depozit. Dnevna cena ovog modela iznosi od 16,20€ do 29.00€, pri čemu je najpovoljnije i najjeftinije ukoliko se iznajmi na više dana, period od 25-30 dana, a moguće je iznajmiti i na 24h, rent a car na dan.  Za iznajmljivanje do 4 dana, uključena kilometraža je 200Km u proseku dnevno, a za iznajmljivanje preko 4 dana kilometraža je neograničena, odnosno mesečna sa 3000Km za mesečne najmove sa ograničenom kilometražom.

 

Sve dodatne informacije i cene možete videti na sajtu www.zim-rentacar.com , telefonom +381659872651 ,  ili nam pošaljite upit na zim@eunet.rs .