Selidbe u Beogradu

 

Selidbe u Beogradu

 

Bilo da je selidba u Beogradu, okolini Beograda ili selidba na nekoj teritoriji Srbije, Vaše je samo da nas kontaktirate, date neophodne informacije a naše je da organizujemo ceo transport i damo Vam najpovoljniju ponudu.

 

Princip rada AR Box selidbe u Beogradu

 

  • Besplatna procena selidbe – Ukoliko imate mnogo stvari, potrbno je vise voznji, veci broj radnika... Najbolje je da nasi zaposleni izadju na teren i urade procenu koliko će Vaša selidba koštati.
  • Priprema stvari pakovanje - U većini slučajeva potrebno je stvari profesionalno upakovati kako ne bi došlo do oštećenja istih.
  • Utovar – Naši radnici će izneti iz stana, kuće ili poslovnog prostora Vaše stvari, robu, nameštaj... i planski spakovati u izabrano votilo.
  • Transport – Iskusni vozači će pažljivo prevesti vašu robu do mesta za istovar.
  • Istovar – Stvari se oprezno iznose iz izabranog vozila i unose u prostorije. Tu naš posao selidbe nije gotov, sve stvari, namestaj.... se postavljaju na pozicije koje Vi želite.

 

AR BOX Vam nudi kopletnu uslugu pakovanja, rasklapanja - sklapanja nameštaja, transporta, selidbe svih vrsta stambenih, poslovnih prostora, na teritoriji Beograda Srbije i inostranstva.

Posedujemo ogoromno iskustvo kako malih selidbi (samo lične stvari, preseljaj studenata, samaca...), tako i kompleksnog preseljenja velikih stanova, kuća poslovnih prostora, mašina....

 

Da vam selidba ne bi predstavljala noćnu moru, naša preporuka je da angažujete pravu profesionalnu agenciju.

 

 

Demontaža i montaža nameštaja


Demontaža i montaža nameštaja u selidbi je vrlo česta potreba.

Zbog gabarita nekog komada nameštaja često je neophodno uraditi i ovu vrstu posla. Uigran tim Ar-Boxa su odlično obučeni ljudi iza kojih stoje godine iskustva i koji stoje iza svog rada. Izaberite da svoje poverenje poklonite ljudima koji ce to znati i da cene.

 

 

Pakovanje stavri za selidbu


Pakovanje stavri za selidbu može biti doista dug i mukotrpan posao. Našem timu možete poveriti ovaj deo posla i pritom sebe poštedeti nepotrebnog stresa i gubitka vremena.  S'obzirom da je to naš posao, koji smo nebrojano puta realizovali na obostrano zadovoljstvo, budite sigurni da će vaše stvari biti spakovane po redu u uredno obeleženim kutijama kako bi ste se što lakše i brže raspakovali.

 

Naša preporuka su godine iskustva tokom kojih smo obavili veliki broj selidbi kako u Beogradu, Srbiji i inostranstvu.

Vaša elidba ne mora da bude ružno iskustvo u vašem životu, sa pravim saradnicima ona može dan kao i svaki drugi.